Актриса театру "Прекрасные цветы" Сніжана Бабкіна зіграє головну роль Аліси в новій фанк-футуристичній постановці із назвою «ALICE IN WONDERLAND». Прем'єра вистави відбудеться 10 грудня в харківському Театрально-концертному центрі.

Сюжет вистави заснований на англійській казці «Alice's Adventures in Wonderland» Льюїса Керролла. Постановка стала творчим плодом керролівського абсурду фанк-футуризму.

У цій виставі театр, який раніше працював лише в безсловесній формі, вперше заговорить, та ще й відразу трьома мовами!

"У нас був страшенно непростий, але дуже захоплюючий репетиційний процес. Цього разу ми вперше заговоримо! Адже до цього театр "Прекрасные цветы" працював лише в безсловесному жанрі. Причому ми будемо використовувати відразу три мови: російську, українську та англійську. Режисер вистави, наш колега по сцені Артем Вусик зробив своє прочитання історії про Алісу, і воно, як і оригінал, божевільно-фантазійне, з елементами хореографії, вокалу та дурості (сміється). Це дика суміш, через яку надзвичайно цікаво й водночас дуже складно. Адже залишився всього місяць до прем'єри, і темп підготовки зараз у нас божевільний. А ще вперше декорації до нашої вистави зробить справжній архітектор, Олег Дроздов! Він із Харкова, і відомий у всьому світі. І для нього це перший подібний досвід – він жодного разу не працював у театрі й не робив декорації до вистав, тільки проектував будівлі. Тому декорації будуть дуже незвичайними! Такого ми ще ніколи не робили. Це дуже хвилююче і, водночас, дуже круто усвідомлювати", – поділилася Сніжана.

Нагадаємо, Бабкіна показала, як виглядала після пологів.

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітий Бабкін разом з дружиною породив сина і показав це всій країні.

Також портал Знай.ua писав, Сергій та Сніжана Бабині вперше показали новонародженого сина.