Популярний 25-річний британський співак, актор і учасник гурту "One Direction" Гаррі Стайлз опублікував кілька досить кумедних фотографій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, знаменитість з'явився на телевізійному шоу "Saturday Night Live" в балетній пачці рожевого кольору, яка розшита золотавими візерунками, і в білих панчохах.

На даних знімках видно, як співак стрибає, наслідуючи балеринам. У руках він тримає келих для шампанського, а в зубах – сигарету. Також на фото він нахилився до ноги, торкаючись її пальцями.

Популярні новини зараз
Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

Слід зазначити, що користувачі мережі відреагували на таку специфічну витівку кумира по-різному. Деякі розкритикували співака за пропаганду куріння, проте більшість фанатів похвалили співака за сміливість. До того ж, ці фото зібрали більше 3 мільйонів лайків і 52 тисячі коментарів.

Нагадаємо, що відомий український співак Андрій Данилко, якого багато знають і люблять під псевдонімом Вєрка Сердючка, став спецгостем "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", який пройшов в українській столиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт "Антитіла" відіграли два аншлагові концерти в київському Палаці спорту в рамках стадіонного туру Hello.

Також портал Знай.ua писав, що відомий український співак Володимир Дантес і чоловік Наді Дорофєєвої опублікував на своїй сторінці в Facebook пост незвичайного змісту - він продемонстрував фото надгробних плит, на яких зображено його обличчя.