Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила зворушливе фото, на якому коханий чоловік і новонароджений син Єлисей позують разом з бабусею в затишній домашній обстановці. Так, артистка відзначила, що бабусі вже 85 років, в той час як малюкові виповнилося всього 5 місяців.

"В гостях у моєї бабусі👵🏻 Зустріч нашої найстаршої в сім'ї і нашого наймолодшенького👵🏻❤️👶🏻 Бабусі 85, Єлисею сьогодні 5🎉 Люблю Вас!!!", - поділилася радістю Сніжана. Фолловери залишилися в захваті: "Просто круті!!! Бабусі довгих років життя!! 👍", "Вітаю , щастя, здоров'я і всього найкращого", "Здоров'я всім вам !!!))) довгих років життя !!!😊❤️", "Це дуже зворушливо..", "Це дорогого коштує. Здоров'я бабусі!!! А малюкові Радості!!!", "Це щастя ❤️", "Господи!!! Як же це мило!!! Здоров'я бабулічці і малюкові!!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸", "Ваша Веселіна дуже схожа на Вашу бабусю 👍🏻".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще