Син відомої британської актриси і моделі Елізабет Херлі 17-річний Деміан нещодавно знявся у своїй першій рекламі косметичного бренду Pat McGrath Labs. Після цього журнал People присвоїв йому звання "найсексуальніший зірковий спадкоємець".

Варто відзначити, що у номінації юнакові вдалося обійти 23-річного сина Памели Андерсон Брендона Томаса і 21-річного сина Шона Комбса Крістіана. До фіналу також пройшли 27-річний син Мег Райан Джек і 24-річний син Деніела Дей-Льюїса Гебріел-Кейн.

Не дивно, що єдиний син Елізабет Херлі часто вражав публіку своїми ефектними образами, адже він дуже схожий на знамениту мати. Є припущення, що саме через це шанувальники актриси часто плутали Деміана з дівчинкою. По статурі хлопець дуже худорлявий і зараз носить довге волосся.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, молоденька дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Як повідомляв портал Знай.uа, довгонога внучка Софії Ротару у відвертому вбранні знялася для російського глянцю.

Також портал Знай.uа писав, що Кайлі Дженнер показала гарячі кадри, на яких позує у відвертому образі.