Британська акторка, модель і дизайнер одягу Елізабет Херлі в черговий раз вразила фанатів своєю зовнішністю.

На своїй сторінці Instagram п'ятдесятитрирічна красуня привітала своїх фоловерів веселим "добрим ранком" на відпочинку в розкішному спа-салоні.

Судячи з усього, Елізабет відпочиває зараз посеред приголомшливих садів курорту Ананда, який розташований в Гімалаях.

Її вірні передплатники заявляють, що в дівчині рідко виходять погані знімки. Деякі навіть припустили, що Елізабет вампір, так як роки не відображаються на її обличчі й постаті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прекрасна Херлі опублікувала відео в рожевому цілісному купальнику, обуривши фантазії шанувальників.

Минулого тижня самотня Ліз зізналася, що не проти знову закохатися і завести відносини.

Актриса повідала про своїх надії знову опинитися в романтичних стосунках, сказавши, що було б "фантастично закохатися в когось чудового".

Слід зазначити, що в минулому Елізабет Херлі заводила резонансні романи з зірками, включаючи Х'ю Гранта, Аруна Наяра і Шейна Уорна.

Раніше британская актриса, якої в червні виповнилося 53 роки, поділилася з шанувальниками відвертим відео, де зображена топлес.

На кадрах відео Елізабет плаває в басейні. Примітно, що на актрисі тільки білі плавки від бікіні.

"Намагаюся позбутися від зайвих калорій", — написала Херлі.

До речі, зірка стверджує, що підтримувати себе у формі їй допомагає проста вода, яку вона п'є у великих кількостях. Акторка їсть багато овочів і фруктів, а також займається спортом.

Нагадаємо, Ірина Шейк нагадала фанатам, чому вона супермодель світового рівня.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко показала спекотні танці на пляжі: ось це фігура, всім би так після пологів.

Також "Знай.uа" писав про те, що Анастасія Волочкова готується до весілля: "скромна" балерина вивалила все в новій книзі.