14-річна донька популярної співачки Олі Полякової Маша вже встигла завоювати серця тисяч користувачів у своєму Instagram. Дівчинка навчається в школі, побувала у модельному таборі і вчиться співати, а ще часто ділиться з фоловерами у соцмережі яскравими моментами зі свого життя. Так, в цей раз юна модель показала сонячне фото, яким розтопила серця користувачів.

На новому фото Маша позує на вулиці десь в Києві. На прогулянку вона вийшла в коричневій спідниці та чорній футболці, а на голові у неї модний чорний капелюшок. Довге волосся красуні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фото красуня запитала: "Як настрій?". А фоловери не залишилися байдужими і почали засипати Машу компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.