У новому серіалі, молодіжному трилері "Перші ластівки" старшокласники Катя, Микита і Федя розкриють один одному секрети, які до цього приховували від усіх. Це відбудеться в другій серії.

Катя покаже, що вирізала на своїй нозі ножем ластівок. Це остаточно виведе з себе пранкери і він вимагатиме від друзів, щоб вони зізналися у всьому поліції.

"Перші ластівки", кадр із серіалу (Максим Самчик)
"Перші ластівки", кадр із серіалу (Максим Самчик)

При цьому стає відомо, що і у Ніка є своя таємниця. Однак він ніяк не наважується відкрити її своїм друзям, "ластівок", як він їх називає.

При цьому класу відправлять жахливі фото мертвої Поліни, а від одного Нік, Катя і Федя отримають нове завдання. І для цього їм доведеться знову повернутися на дах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, молодіжний трилер "Перші ластівки" допоможе батькам краще зрозуміти своїх дітей.

Як повідомляв Знай. ua, кому дивитися прем'єру "Нового каналу".

Також Знай. ua писав, що чому обов'язково потрібно подивитися з дітьми серіал “Перші ластівки”.