Популярна українська співачка Світлана Лобода обожнює епатувати публіку, що успішно робить у своєму Instagram. Скоро має вийти новий альбом співачки, тому вона останнім часом підігріває до нього інтерес яскравими постами в соцмережі. Так, в цей раз, як видно, зірка вирішила похвалитися фанатам ідеальним тілом і опублікувала яскравий пляжний кадр.

На новому фото Світлана Лобода з'явилася у відвертому чорному купальнику, вона вальяжно сидить на надувному матраці або банані. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу і невеликі сонцезахисні окуляри. Вона не дивиться в камеру, пафосно задерши голову і трохи відкривши рот. У підписі до фото Лобода напирала: "Не панікуємо, все йде за планом". Шанувальники не залишили без уваги яскраву публікацію зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.