Популярна українська телеведуча, мандрівниця і блогерка Регіна Тодоренко обожнює увагу публіки, і часто підігріває інтерес до своєї персони в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз красуня буквально підірвала соцмережу відвертим фото, а ще більше здивувала підписом до нього.

Як видно, перед камерою Регіна з'явилася у вузькому чорному боді, яке красиво оголила ноги і підкреслило груди і фігуру. Поверх нього зірка накинула на одне плече чорну шкірянку з заклепками. На шиї у неї цікавий чорний нашийник, в який Регіна вчепилася рукою. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж і томний погляд. У підписі до фото Тодоренко розповіла, що журнал Forbes вніс її із списку десяти найбагатших блогерів, оцінюючи її стан у 860 тисяч доларів. Однак телезірка не стала підтверджувати або заперечувати це, вона загадково заявила, що це буде для неї мотивацією працювати ще більше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.