Рідні актриси Анастасії Заворотнюк і фігуриста Петра Чернишова розвіяли черговий слух навколо подій в житті "Моєї прекрасної няні". Вони вказали, що заява про розлучення пари є брехнею.

Раніше в російських ЗМІ з'являлася інформація від нібито друга сім'ї про те, що Чернишов розглядає можливість розлучення з Заворотнюк, яку спіткала страшна хвороба.

"З такими "друзями" не потрібні вороги... У Насті і Петра... непрості часи, які треба пережити разом. Але справжня любов існує, ми свідки!", - повідомили в Instagram на підтримку актриси.

Шанувальники не пройшли повз цього спростування і активно прокоментували новину.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Господи, що люди не напишуть заради грошей ♀️", "Люди ви про що, побійтеся бога", " Ідіоти невгамовні!", "Живи Настя ти сильна в тебе все добре просто живи", " Іхні мови-їм на плечі. Амінь", " Зовсім совісті немає! Як можна таке писати? У них, очевидно, свого особистого життя немає, раз вони лізуть в чужу!!! Настусі якнайшвидшого одужання, і всім її близьких сил, і вірте в краще😍 Ми з вами", - пишуть фанати.

Нагадаємо, дочка онкохворий Заворотнюк влаштувала шоу просто посеред вулиці.

Як повідомляв Знай. ua, чоловік Заворотнюк Чернишов спрогнозував порятунок "Моєї прекрасної няні".

Також Знай. ua писав, що сім'я Заворотнюк мовчала не дарма, ось що відбувається з "Моєї прекрасної няні".