Цим днями в Інтернеті з'явилася чергова інформація щодо знаменитої Анастасії Заворотнюк. Відтак, різноманітні іноземні ЗМІ повідомили, що "Моя прекрасна няня" пішла із життя. Щоправда, вже через кілька годин родичі зірки прокоментували дану інформацію та спростували її.

Як відзначається, в мережі опублікували переписку персоналу лікарні, де йдеться про те, що нібито Заворотнюк померла у лікарні. Однак, на офіційній Instagram-сторінці підтримки Заворотнюк з'явилося повідомлення-спростування цієї інформації.

Анастасія Заворотнюк, фото: Hyser
Анастасія Заворотнюк, фото: Hyser

"Цю переписку прислала одна наша знайома журналістка, яка бажає нам добра і щиро переживає, чи правду кажуть. Так ось, це все за межею етики, здорового глузду і людяності. Так, люди так не поступають. Так можуть чинити тільки істоти нижчої ланки. Якщо комусь раптом дуже нудно жити без "смажених фактів", тоді, може бути, просто варто зайнятися своїми близькими, потурбуватися про їхнє здоров'я і благополуччя? І головне - це неправда!", - йдеться в повідомлені.

Скріншот переписки
Скріншот переписки

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Окрім цього, як повідомляється, наразі в лікарні розпочнеться розслідування, адже рідні хочуть з'ясувати, "хто є автором цієї гидоти".

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк влаштувала шоу просто посеред вулиці.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Заворотнюк Чернишов спрогнозував порятунок "Моєї прекрасної няні".

Також Знай.ua писав, що сім'я Заворотнюк мовчала не дарма, ось що відбувається з зіркою "Моєї прекрасної няні".