Старша з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер Кортні, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами. Цього разу красуня похвалилася новим фото, на якому позує в незвичайному образі, на диво скромному.

Перед камерою Кортні з'явилася в спокусливому червоному костюмчику, який складається з широких штанів і короткої кофти на гудзиках, яка оголила плоский животик 40-річної моделі. Однією рукою зірка поправляє довге розпущене волосся, а другою тримає прозоре горня з рожевим напоєм, вона мило посміхається, не дивлячись у камеру. У підписі до фото Кортні рекламує свій напій, а фанати почали обговорювати її нове фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.