Наступного тижня, 18 квітня, світська левиця Кортні Кардашьян відсвяткує ювілей — сорок років.

У зв'язку з цим сімейство Кардашьян вирішило записати вітальне відео для Кортні.

Зокрема, світську левицю привітали її сестри Кім і Хлоя Кардашьян, колишній чоловік Скотт Дісик і двоє старших дітей Мейсон і Пенелопа.

Кім Кардашьян

"Боже правий, тобі виповнюється 40! Я навіть не можу повірити, що тобі стільки! Коли я думаю про тебе і твій день народження, я згадую нічні п'яні танці в Мексиці. Тому я можу уявити, якою грандіозною буде наша мета до твого 40-річчя", — відео "День народження Кортні" починається із звернення Кім.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Кім висловлює захоплення старшій сестрі.

"Я завжди пишалася тим фактом, що ти з'явилася на світ раніше за мене, тому я завжди копіювала тебе і йшла по твоїх стопах", — заявила Кім.

Після Кім додала: "Спасибі, що була найкращою сестрою, кращим наставником. Я люблю тебе. З днем народження!."

Слідом за нею Кортні вітає сестра Хлоя.

Хлоя Кардашян

"Я дійсно не можу уявити своє життя без тебе. Я так сильно люблю тебе. Я думаю, що ти одна з найсмішніших людей. Я тебе люблю і сподіваюся, ти будеш пити текілу, поки тебе не знудить і ти не заснеш в ній, тому що ти робила щось подібне пару разів", — заявляє Хлоя.

Після сестер Кім і Хлої вітає іменинницю колишній чоловік Кортні і їх спільні діти Мейсон (9 років) і Пенелопа (6 років).

"З днем народження, мамо. Щасливого сорокаріччя. Бажаємо тобі ще 40 щасливих років", — говорить Дісик, поки у нього на колінах сидить Мейсон.

У минулому році Кортні відсвяткувала своє 39-річчя, влаштувавши у себе вдома закриту вечірку для друзів і сім'ї.

Скотт Дісик і Мейсон

Нагадаємо, американська знаменитість і світська левиця Кім Кардашьян прочинила двері свого "мінімалістичного монастирського будинку" для журналістів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.