23 листопада на шоу "Х-Фактор-10" на телеканалі СТБ стався нечуваний інцидент – член журі Андрій Данилко в один момент розвернувся і пішов з проекту. Це сталося після того, як артистові дісталася категорія "Групи".

Інші судді проекту, Настя Каменських, Оля Полякова та Ігор Кондратюк, на той час, зіткнувшись із найважливішим випробуванням перед прямими ефірами, відібрали по три учасники. Данилко ж, коли й до нього підійшла черга обирати, спохмурнів та довго намагався підібрати слова. Своєю поведінкою суддя спантеличив і учасників на сцені і своїх колег.

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

Пізніше, зібравшись з думками Андрій Данилко звернувся до учасників проекту, ледь стримуючи сльози:

"Хлопців, тільки не ображайтеся. Зараз я ніби не виправдовую надій. Я настільки порожній… І розумію, наскільки це для вас важливо! Тому подумав, що буде чесніше, якщо я, мабуть, залишу цей проект. Може, з'явиться новий наставник, який вам дійсно допоможе, тому що я розумію, що проблема в мені… Я подумав про те, що зараз мені доведеться когось вибирати… Ні, я не готовий цього робити… Ви все – здібні хлопці, і мені здається, що мені найкраще буде покинути цей проект", – сказав він і вийшов зі студії. Андрій Данилко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

Всі присутні шоковані вчинком Данилко. Учасникам груп повідомили, що на сьогодні вони вільні. В ювілейний сезон на шоу "Х-Фактор"прийшло дуже багато талановитих музикантів і це для суддів вочевидь стало дійсно складним випробуванням.

Андрій Данилко, фото: СТБ
Андрій Данилко, фото: СТБ

Нагадаємо, раніше "Х-Фактор" кардинально змінює пошук талантів

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленець Данилка бореться з ганебною звичкою

Також "Знай.ua" писав, що виступ одного з учасників "Х-Фактору" шокував Данилка