У Москві пройшло вручення музичної премії "Золотий Грамофон", на яке прийшли українські співачки Ані Лорак, Віра Брежнєва і Світлана Лобода. Українки похвалилися фото зі статуетками.

Віра Брежнєва появилася на церемонії вручення у вбранні складного асиметричного крою білого кольору. Співачка отримала дві статуетки "Золотий Грамофон" та показала їх на своїй сторінці в Instagram:

Віра Брежнєва, фото: Русское радио
Віра Брежнєва, фото: Русское радио

"Wooooooowwwww!!!!! Емоції! Дякую вам за любов, у цьому році її стало більше, саме тому вчора на премії # Золотий граммофон я отримала 2 нагороди! За пісню # ЛюбітьОдинОдного і за дует з прекрасною @sever_elena #ЗлаНеТримай. Спасибі всім слухачам @russkoe_radio за ваші голоси це мрія артиста — бути почутим. Вчора вийшов дуже гарний щасливий музичний вечір. І як завжди, на важливі події, зі мною були кращі друзі дівчат — діаманти @mercuryjewellery. А ми виїхали в Воронеж" - написала Брежнєва. Віра Брежнєва

Крім неї нагородою у Москві вшанували Ані Лорак, яка також отримала дві статуетки — за пісні "Божевільна" та "Сон". Світлані Лободі, яка появилася на церемонії у леопардовому вбранні, дісталася одна нагорода.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віра Брежнєва та Ані Лорак, фото: Instagram
Віра Брежнєва та Ані Лорак, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше український загін отримав декілька статуеток у росіян на премії "Золотий грамофон"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віра Брежнєва поділилася пікантним фото в бікіні, позуючи на тлі морського заходу сонця

Також "Знай.ua" писав, що Брежнєва видала ліки від осінньої хандри