Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в затишній домашній обстановці, здивувавши шанувальників свіжими селфі. Так, артистка приміряла шкіряні штани і чорний лонгслів, однак скористалася додатками для ретуші кадрів.

"✨ Теплого, доброго вечора!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Фотошопу все більше і більше.", "Красива жінка,але ретуші дуже багато,перетворили вас на воскову ляльку..", "Чому так багато Фотошопу. Кароліна?😂", "Ну і губища! Живого обличчя вже немає. 😢😢😢😨", "Кароліночка я не розумію навіщо ви накачали собі губки і ще так нерівномірно", "Ще трохи пластики і лялька. Ненатуральна.....".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.