Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетні фото з Риму, Італія, куди вирушила з чоловіком Юрієм Горбуновим на канікули. Так, артистка сіла на краєчок балкона готелю в самому центрі міста, а в Сторіс виставила романтичні кадри з коханим.

"Ciao Roma!
Тепло, смачно :) Рости попа 😇😅", - кумедно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті від щасливої сімейної парочки, засипавши красуню-Катю компліментами і побажавши гарного відпочинку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.