Міс Україна Всесвіт-2019 Анастасія Субота вийде на фіналі конкурсу "Міс Всесвіт" у США в національному костюмі, який називається "Зелена Україна".

Зазначимо, що під час конкурсу відбудеться парад національних символів усіх країн. За традицією найкрасивіший костюм отримує спеціальний приз від оргкомітету "Міс Всесвіт".

Ідея костюму Суботи полягає в тому, щоб показати Україну з висоти пташиного польоту. У наряду також є своя "зелена ідеологія", яка нагадує, що ми повинні змінювати себе і свої звички, берегти природу, щоб наші нащадки могли побачити батьківщину такою ж красивою.

Анастасія Субота
Анастасія Субота

Над костюмами для конкурсу вже четвертий рік поспіль працює дизайн-студія SVITLO. Для виготовлення вбрання було використано 1000 клаптів тканини різних відтінків зеленого кольору і фактур. Наряд декорований нашивками з пір'я, пайєтками і мереживами з ефектом 3D.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Анастасія Субота
Анастасія Субота

Головний убір виготовлений з живих гілок, колосків, квіток мальви, стебел кукурудзи, а всередині вмонтована підсвітка. Загальна вага цієї краси становить 28 кг.

Нагадаємо, Анастасія Субота отримала другу відповідь від посольства США.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маргарита Паша готується до "Міс світу 2019".

Також портал Знай.uа писав, що Маргарита Паша показала сукню, в якій представлятиме Україну на конкурсі в Лондоні.