Комік, актор та співак Гарік Харламов у своєму Instagram заінтригував публіку анонсом фільму про російський шоу-бізнес, якому він з'явився в образі Едуарда Суворого. У соцмережі Харламов повідомив, що вже незабаром глядачі побачать документальний фільм його героя Едуарда Суворого, який називається "Сльози Брайтона".

Як відомо, образ Едуарда Суворого для Гаріка Харламова був створений "Камеді клабом" ще в далекому 2008 році. Це такий собі бард-психопат, який на сцені співає під гітару пісні, щедро приправлені матюками і нецензурщиною. Крім Харламова, у фільмі "Сльози Брайтона" знялися Макс Фадєєв, Іван Ургант, Григорій Лепс, Тіматі та інші російські артисти. Картина оповідає про зародження шоу-бізнесу в Росії від імені Едуарда Суворого.

Що стосується скандалу з Асмус, то нагадаємо, що мова йде про її зйомки у фільмі "Текст", де вона була помічена у відвертій постільній сцені. Фанати пліткують, що Харламов новим фільмом мстить дружині за ту постільну сцену. Хоча пізніше з'ясувалося, що Крістіна Асмус в скандальній сцені 18+ могла використовувати спеціальну накладку, що прикриває інтимну зону.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.