Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить дивним фото, рекламуючи бренд міні-бікіні, у яких так любить виставляти напоказ фігуру. Так, артистка позувала у шубі, відвертій сукні і босоніжках на підборах, демонструючи результати схуднення.

"Безумовно , такі купальники міні-бікіні підійдуть тільки дівчатам і жінкам зі стрункими і підтягнутими фігурами😉", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Безумовно, такі купальники міні-бікіні підійдуть дівчатам зі стрункими і підтягнутими фігурами, якою ваша фігура не є, Прибалетна! Вам в стайню, за купальником треба", "Настя схудла, але обличчя постаріло 😲", "Настя точно дівчина?", "Знову голова в потворному стані, ну приведіть її в порядок!", "Так ось де ці недокупальники.", "Дівчина, як привіт з 2000-х...", "Одна дама в шубці, інша з голим животом, як на пляжі. Жах жахливий!🤔".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.