Стало відомо, що у четвер, 28 листопада, в київському івент-хол "Regent Hill" співак Сергій Мироненко представив новий альбом під назвою "Самотній гордий" і кліп на який увійшов у нього трек "Дай вогню".

Презентація нового альбому Сергія Мироненка

Так, після творчої паузи Мироненко знову повернувся на велику сцену для того, щоб відкрити публіці нового себе.

"Мені хотілося бути почутим. Адже ми з командою так довго працювали над проектом альбому, намагаючись підібрати треки. Повірте, кожна з 7 музичних історій особлива. Для мене дуже важливо бути чесним", — зізнався він.

Презентація нового альбому Сергія Мироненка

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Провідними презентації нового творчості виконавця стали головний редактор журналу "PLAYBOY" Влад Іваненко і популярна українська модель і співачка Дар'я Астаф'єва.

Презентація нового альбому Сергія Мироненка

"Коли ми познайомилися з Сергієм, я не повірила, що такі щирі, чуйні чоловіки ще залишилися в українському шоу-бізнесі. Він рідкість! Від спілкування з ним стає так тепло і спокійно… Я знаю, що він пройшов дуже довгий і складний шлях для того, щоб втілити свою мрію в життя… Мені дуже хочеться, щоб він не забував цього, яких би висот потім не досяг! Це робить його дуже світлою людиною", — поділилася виконавиця.

Презентація нового альбому Сергія Мироненка

Презентація нового альбому Сергія Мироненка

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва похвалилася зйомками в казковій Ісландії, де давно мріяла побувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва похвалилася архівними кадрами, позуючи повністю голою.

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва похвалилася зйомками на даху багатоповерхівки, позуючи в чорному повністю прозорій сукні.