Популярна російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу дружина коміка Гаріка Харламова опублікувала скромне фото, а в підписі до нього розповіла цікаві факти про себе.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в коротеньких шортиках і теплому коричневому светрі, а на її довгих струнких ніжках чорні ботфорти до стегон. Волосся актриси розпущене і відкинуте за спину, а на її обличчі легкий макіяж. Асмус стоїть спиною до дзеркала, трохи присівши на столик. У підписі до фото красуня розповіла цікаві та кумедні факти про себе. А шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.