Юна донька Олі Полякової 14-річна Маша вже встигла зібрати свою 100-тисячну аудиторію в Instagram, дівчинка навчається в школі, пройшла табір моделей і має рекламні контракти. Юна красуня часто радує публіку яскравими постами в соцмережі, і в цей раз поділилася милим фото з друзями.

На знімку зображена Маша з подружкою, а поруч з ними з двох сторін стоять хлопчики. Як видно, дочка співачки пішла гуляти з друзями в досить короткій світлій сукні, декорованій пір'ям. Її довге волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Свій образ Маша доповнила бежевими туфлями на підборах. У підписі до фото красуня написала: "Хочу сказати спасибі за мої літні канікули @reznikirene. А щоб я була не неперевершена, мені допомогли в цьому @komistar, я була однією з найкрасивіших дівчаток на всіх вечірках".

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.