Скандальна українська співачка Оля Полякова запропонувала для няні власних дітей укласти контракт, і готова стати продюсером. Це сталося під час першого прямого ефіру вокального шоу "Х-фактор" на СТБ.

Жінка вирішила спробувати себе в якості співачки в новому сезоні вокального шоу. Вона не тільки підкорила глядачів своїм співом, але і потрапила в команду Полякової. А це в свою чергу дало можливість Базелюк в прямому ефірі виконати пісню Олега Винника "Вовчиця".

Людмила Базелюк і Ольга Полякова, прес-служба СТБ
Людмила Базелюк і Ольга Полякова, прес-служба СТБ

"Я повинна бути чесною з собою. Ви чудово заспівали, це було неймовірно емоційно і чутливо, у вас шикарний голос, але я змушена дати шанс не вам", - сказала Полякова.

Також вона запропонувала їй контракт, власне заступництво і тур по Україні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Люда, я вам пропоную контракт зі мною, і вже з завтрашнього дня ми будемо підбирати вам репертуар. А всій Україні я хочу сказати: чекайте у себе в містах співає няню", - підсумувала Полякова.

Нагадаємо, Полякова у весільній сукні приголомшила фото з Потапом.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова зробила фантастичну пропозицію для власної няньки, деталі.

Також Знай. ua писав, що дочка Полякової в короткій сукні загуляла з хлопчиками.