Івана Чаббак вже втретє приїздить до України. Для акторів та інших представників світу кіно - це надзвичайна подія, оскільки можна особисто поспілкуватися з великою людиною. Без перебільшень можно сказати, що Івана з першого погляду баче потенціал актора, особливо прихований. Вона знає, як допомогти розкритися артистові: витягти з нього назовні неочікувані емоції.

29 листопада в київському Fairmont Grand Hotel відбулась професійна кінодискусія разом з Іваною Чаббак. Одна із найвідоміших тренерок з акторської майстерності у світі була вражена українським кіно та поспілкувалась з представниками столичної кіноіндустрії.

Кінодискусія з Іваною Чаббак

Кіновчителька Бреда Пітта, Холлі Беррі та інших світових зірок переглянула драматичний фільм Марисі Нікітюк "Коли падають дерева" (2018 року) та проаналізувала його перед аудиторією.

Івана Чаббак
Івана Чаббак

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До речі, Івана Чаббак має українське коріння. Вона є засновником багатьох шкіл з акторської майстерності у різних країнах, а її технікою користуються найвідоміші актори Голівуду. До Києва Івана приїхала разом з донькою - Клер Чаббак, яка спеціалізується на роботі з маленькими акторами. В США Клер працювала з акторами серіалу "Дуже дивні справи" (Stranger Things).

Івана, Олена Лавренюк та Клер Чаббак

Знай.ua отримав ексклюзивний коментар Івани про те, чи бачить вона потенціал в українських акторах і чи можуть вони стати популярними в Голлівуді.

"Однозначно, - вважає Івана. - У вас є талант, проте єдине, про що потрібно завжди пам’ятати: не можна залишатися сирим, необхідно напрацьовувати свої навички, проробляти їх і завжди навчатися. Навіть я вже давно є коучем, проте я завжди навчаюся. Це моя пропаганда, це те, що я кажу робити всім акторам також. Не можна просто залишати свій талант в сирому вигляді. Ми завжди повинні працювати над своїм талантом, опановувати його, ставати кращими, досягати певних результатів. Це і буде та різниця між просто хорошим актором і професійним Актором з великої літери".

Івана Чаббак наголошує, що це стосується і сценаристів, і режисерів.

"Потрібно бути людиною, яка завжди знаходиться в пошуку, вивченні себе і своїх можливостей. Я завжди своїм студентам кажу: добре – це недостатньо добре, я хочу НАЙЛІПШЕ, і дозвольте мені допомогти вам досягти цього!" - розповіла Івана.

Івана разом з Марисею Нікітюк та кастом Коли падають дерева

Послухати кінопрофі світового рівня прийшли: Анатолій Анатоліч, Олексій Гладушевський, Соломія Вітвіцька, Даша Коломієць, Анна Добриднєва, Пилип Іллєнко, а також режисерка та каст стрічки "Коли падають дерева" Марися Нікітюк, Анастасія Пустовіт, Євген Григор'єв, Петро Пастухов, Марія Трепікова та інші.

Нагадаємо, раніше Олена Лавренюк поділилася деталями зйомок нового українсько-польського фільму "Кава з кардамоном", в якому вона зіграє головну роль.

Також Знай.ua писав, що Степан Казанін повідомив, як у "Кварталі 95" тепер приймають важливі рішення без Зеленського.

А Юрій Великий ексклюзивно розповів про повернення в "Квартал 95" та пародії на Володимира Зеленського.