Скоро двійнятам російської співачки Алли Пугачової і коміка Максима Галкіна виповниться сім років і зіркові батьки вже підшукують хорошу школу.

Відомо, що знаменитість з п'ятим чоловіком живе в замку села Грязнь Підмосков'я, тому примадонна, звичайно ж, придивляється навчальний заклад поруч з будинком, щоб не витрачати час на дорогу до Москви. Про це пишуть росЗМІ.

Галкін та Пугачова вивчали різні варіанти, порівнювали умови та освітні програми. В результаті їх вибір зупинився на найдорожчій школі Росії – Першій Московській Гімназії.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

Вартість навчання Лізи і Гаррі обійдеться зірковій парі приблизно 4800 євро на місяць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але для зірок російської естради це невеликі гроші, адже тільки за новорічний корпоратив Алла Борисівна просить по 300-350 тисяч євро, а її чоловік входить у топ-20 найбагатших артистів з річним доходом 4,8 млн доларів.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Нагадаємо, Христина Орбакайте опублікувала відео, де її мати, Алла Пугачова, з'явилася в ролі особистого візажиста для доньки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Також портал Знай.uа писав, що Пугачова та Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.