Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивним кадром, рекламуючи ресторан. Так, артистка позувала на дерев'яному дивані з подушками і ковдрою, а потім зробила знімок з офіціантками. Втім, деякі шанувальники не одразу зрозуміли, де конкретно знаходиться Анастасія.

"Заїхала в один з улюблених ресторанів😊 Як же тут затишно, красиво, Смачно! Душевно!🌺 І чудовий сервіс.", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "кімната в комуналці 😉😀😀😀", "І в подертій кацавейці ...", "Пані лягли і просють..😕", "Як у моєї Бабусі інтер'єр 😳", "Чому у офіціанток перелякані обличчя?)", "Якось там стрьомно )", "Який інтер'єр, дивний", "Подумала нічліжка якась😁".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.