Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на спільних кадрах з донькою Софією, Філіпом Кіркоровим і його дітьми - Аллою-Вікторією і Мартіном-Крістіном. Так, артист з розмахом відзначив 8-й день народження красуні-доньки, запросивши гостей в розкішний ресторан, суцільно оздоблений золотом.

"Спасибі за теплий, незабутній вечір, дорогий хресний @fkirkorov! З Днем народження, принцеса Алла-Вікторія! Нехай добрі чари наповнюють життя фарбами!", - зворушливо підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "гарне свято влаштував Філіп Бедросович!))))", "Як Соня зросла😍❤️", "найкращі😍😍", "Сооооооооняяяя😻 так виросла ! Мамина красуня . Ви як завжди прекрасні Кароліш.", "Сонячні💜".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.