Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з російської музичної премії "Золотий хіт" від телеканалу Music Box Gold, примірявши розкішне чорне плаття, суцільно оздоблене намистинами-перлинами. Так, артистка засвітила струнку фігуру, доповнивши образ туфлями на високих підборах.

"@musicboxgold ❤️ @russian_musicbox
Дякую за запрошення😊😊😊
Рада стати частиною такої чарівної премії🙌🏼🙌🏼🙌🏼", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Як лялечка 🥰😘", "Яка ти красива 😍 Така мила🤗 Ніжна 🌸 Класний образ🔥 Краща👍❤️", "Красотулька", "Аліна, ви як завжди неймовірні)) ❤️❤️❤️❤️", "Класопета❤️❤️❤️💋💋💋💋".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.