Популярна і скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка зараз веде соціальне ток-шоу на телеканалі "Інтер", час від часу публікує у своєму Instagram фото зі свого особистого і творчого життя. Так, в цей раз телезірка показала рідкісний кадр з чоловіком Володимиром Локотко, який є генеральним директором "Нового каналу".

Як видно, перед камерою Ольга і Володимир позують в обнімку в цікавому місці. На ній прості сині джинси і темно-зелений в'язаний светр, а на ногах чорні черевики на підборах. Її чоловік в темних штанах світлому светрі, обидва посміхаються. Фреймут не підписала цей кадр, залишила лише смайлик. А шанувальники почали активно обговорювати фотографію, багато відзначили, яка вони красива закохана пара.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.