Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. Так, артистка захопила романтичним виступом з харизматичним виконавцем Даном Баланом, виконавши ліричну композицію "Домой". Варто відзначити, що парочці приписують стосунки ще з проекту "Голос країни", а на цей раз вони підлили олії у вогонь ще й спільними кадрами в Сторіс, а також разом дали інтерв'ю Каті Осадчій, на якому Тіна безперервно хихотіла і виглядала дуже сором'язливою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"M1 Music Awards - Дует в один мікрофон... Дякую всім за теплоту... ", - лаконічно підписав Балан на своїй сторінці. Фолловери не пройшли повз: "Для тебе цей дует просто спільний виступ або щось більше ????💘", "Бездоганні ❤️❤️❤️ як же ви красиві🤗🤗🤗 Тіночка неймовірна 😘😘😘", "Красива пара, 👍!", " Любові Вам ))", "Дан Ви з Тіною прекрасна пара", "Скільки ніжності, скільки щастя, в одному місці, в один вечір... ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.