Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новими фото з маєтку, рекламуючи продукти харчування, які, на думку балерини, стануть відмінним новорічним подарунком рідним і близьким. Так, артистка приміряла облягаючі штани і напівпрозору футболку, а шанувальники відразу помітили дивний макіяж Анастасії і її перебір зі схудненням.

"Дорогі друзі, прийшла пора задуматися про новорічні подарунки близьким.
І адже справа не в самих подарунках, а в увазі. 🙏
На мій погляд..., дарувати подарунки приємніше, ніж їх отримувати. Хоча 😇... отримувати теж приємно! 🙃", - поділилася думками Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Хороші стиліст і шампунь-ось ваш найкращий подарунок", "Прийшла пора задуматися про шпагаті 🤔", "Цеглою натирали щоки?", "Подаруйте ці штанці найближчому смітнику,вам приємно😉і він їх вже давно чекає👍", "щось не так з брюками..", "Навіщо ви переборщуєте з рум'янами? Особливо в профіль негарно виглядає.".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.