Популярний голлівудський актор Роберт Дауні-молодший записав звернення до українців. Відео опублікувала українська кіно дистриб'юторська компанія B&H Film Distribution Company.

Так, зірка "Месників" і "Залізної людини" просить покликати Ольгу і передати їй, що він зіграє роль доктора Дуліттла в однойменному фільмі з тваринами.

Також Роберт розповів, що в картині з'явиться нова героїня - папуга на ім'я Полінезія, яка співає майже як соловей і навіть вміє готувати український борщ.

Відомо, що нова історія ветеринара, якого зіграв Еді Мерфі знову вийде на екрани кінотеатрів 9 січня 2020 року. Цього разу доктора Дуліттла зіграє Роберт Дауні-молодший.

Роберт Дауні-молодший
Роберт Дауні-молодший

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сюжет перенесе глядачів у Вікторіанську епоху, де доктор Дуліттл веде самітницьке життя разом з колишніми пацієнтами: тигром, жирафом, собакою, папугою та іншими тваринами. Він відправляється в подорож на таємничий острів у пошуках ліків для хворої королеви.

Голоси тварин озвучили такі знамениті актори: Емма Томпсон, Рамі Малєк, Рейф Файнс, Селена Гомес і Том Холланд.

Нагадаємо, актор Джеймс Нортон прилетів до Києва: як пройшла прем'єра довгоочікуваного фільму "Ціна правди".

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали постери нового епізоду "Зоряних війн".

Також портал Знай.uа писав, що Disney запустила стрімінговий сервіс Disney Plus.