Роберт Дауні-молодший і Райан Рейнольдс влаштували баттл перед майбутнім змаганням, і перемога за Дедпулом. Щоправда, актор був змушений з'їсти опонента, але від такої смачної Залізної людини мало хто відмовиться. Зірки Marvel роблять зробили це в ім'я добра.

Актори Marvel, з вересня беруть участь у чемпіонаті з фентезі-футболу. Останній термін означає гру, в якій учасники складають віртуальні команди з справжніх спортсменів і набирають очки за їх реальні успіхи в змаганнях. Але зірки MCU змагаються заради благодійності: кожна селеба представляє той чи інший фонд або організацію і таким чином привертає до них увагу.

Так, Елізабет Олсен (Червона Відьма) просуває The Rape Foundation — організацію, що допомагає жертвам сексуального насильства. Кріс Пратт, він же Зоряний Лорд, Brain Treatment Foundation, яка збирає кошти для екс-військових з черепно-мозковими травмами і посттравматичним стресовим розладом. Повний список знаменитостей і фондів розмішено на сайті всесвітньої ліги фентезі-футболу.

З самого початку змагань деякі актори, чиїм командам належало змагатися, влаштовували жартівливі баттли в соцмережах. Роберт Дауні-молодший і Райан Рейнольдс не стали винятком. На дев'ятому тижні чемпіонату Тоні Старк опублікував у инстаграме відео, в якому кинув виклик супротивникові.

Залізна людина оголосив, що зняв відео в рамках участі у чемпіонаті з фентезі-футболу. Він розповів, що представляє організацію Sacred Hearts, до якої звертаються люди з залежностями (за словами Роберта, він від неї в захваті). І звернувся до суперника.

"Я не з тих, хто поливає брудом інших. Я не буду говорити "Райан, з'їж мій м'яч" або щось подібне. Чесно кажучи, я молюся за тебе (незграбний сміх). Я бажаю тобі всього найкращого. Побачимося на полі, братику", - сказав він.

Але в кінці ролика актор все ж прошипів: "Сожри мене". І Рейнольдс не став мовчати. Спочатку він з гумором прокоментував відео колеги по цеху.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочку.

Як повідомляв Знай.uа ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.