У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного фільму франшизи про Джеймса Бонда "Не час помирати". Так, перший офіційний трейлер бойовика вже можна подивитися на YouTube.

Сюжет 25-го фільму бондіани розповість про нелегкі часи легендарного агента 007, який вирішує піти у відставку. Бонд їде у відпустку на Ямайку, а його номер 007 MI6 присвоює новому оперативникові, жінці, яку зіграла британська актриса Лашана Лінч.

кадр з трейлеру "Не час помирати"
кадр з трейлеру "Не час помирати"

Але давній друг, агент ЦРУ Фелікс Лейтер просить Джеймса повернутися на службу. У нього нове завдання – врятувати викраденого науковця. У підсумку місія перетворюється на вкрай небезпечне випробування. Противником Бонда і головним лиходієм фільму став зірка фільму "Богемська рапсодія" Рамі Малєк.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, Деніел Крейг у "Не час помирати" востаннє зіграє Бонда. Фільм покажуть в Україні 9 квітня 2020 року.

Нагадаємо, актор Роберт Дауні-молодший записав звернення до українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали постери нового епізоду "Зоряних війн".

Також портал Знай.uа писав, що актор Джеймс Нортон прилетів до Києва: як пройшла прем'єра довгоочікуваного фільму "Ціна правди".