Колишня учасниця "золотого складу" сексуально-музичного тріо "ВІА Гра" Надія Мейхер не перестає дивувати публіку яскравими фотосесіями, результатами яких частенько ділиться в Instagram. Так і цього разу красуня похвалилася черговим пікантним фотосетом. Схоже, Надя вирішила поностальгувати за бурхливими часами "ВІА Гри" і пікантно попозувала фотографу.

Як видно, перед камерою Мейхер з'явилася в спокусливому червоному атласному платті цікавого крою, яке підкреслює всі принади фігури зірки, але водночас залишає місце для фантазій. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. На ногах красуні витончені босоніжки в тон сукні, а на її шиї гарні прикраси. Видно, що Надя позувала з ентузіазмом і натхненням. А її прихильники не поскупилися на компліменти.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.