Російська балерина Анастасія Волочкова відома своїм скандальним шпагатом і своєрідним почуттям стилю, який критикують не тільки недоброзичливці, але і фанати танцівниці.

Так, її часто критикують за старомодний вибір зачіски і те, що вона не вміє доглядати за волоссям. Її зачіску називають "мишачим хвостиком" і акцентують увагу на жовтий відтінок блонда.

Вона часто приделывает старомодні шиньйони, гульки або чіпляє об'ємну гумку не за розмірами для рідкого волосся.

Балерина також любить накладні волосся. З них Волочкова створює гульки і кучеряве хвости, про яких завжди мріяла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Волочкову називають "Гурченко в молодості" і зазначають, що вона робить зачіски з юності Алли Пугачової, а ось співачка навіть в 70 виглядає сучасніше балерини.

Типаж Волочкової і густина її волосся дозволили їй не прогадати тільки раз. Кращою зачіскою, яка підійде жінкам з проблемою, як у прими, є вічно модні подовжені боб або каре.

Нагадаємо, Волочкова намазалася чимось коричневим, пізнати її можна тільки за шпагату.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова може залишитися на вулиці, особняк продають за 2,5 мільярда.

Також Знай. ua писав, що Волочкова в прозорому боді довела фанатів до істерики.