Володимир Остапчук в образі мишачого короля вкрав зі сцени Катерину Кухар під час балетної партії «Лускунчика», Тіна Кароль та DAN BALAN обмінялися подарунками, NK ніжно поцілувала Потапа, а Вєрка Сердючка змусила танцювати весь Палац "Україна" на "Ночі суперхітів". Це все відбулося під час концерту на 1+1, який українці зможуть побачити під час новорічних свят.

На сцені під час концерту зібралося 26 найпопулярніших артистів українського шоу-бізнесу. Зірки весь вечір дивували вражаючими постановками, які створювалися під керівництвом Володимира Завадюка.

Феєрично на сцені з'явилася Оля Полякова. Вона спустилася на величезному дискоболе з-під стелі. Макс Барських також здивував розмахом своїх декорацій, адже для нього створили величезний терновий вінок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прямо перед сценою творці шоу розмістили великий святковий стіл - саме за ним здійснювалися бажання зірок. Вони сміливо «замовляли» тих, кого хочуть побачити на сцені після свого виступу, і з ким потім разом хотіли б посидіти за столом. Першими за ним артистів зустрічали Юрій Горбунов та Юрій Ткач. Коли настала черга Потапа говорити, кого він бажає побачити такими, Оля Полякова пожартувала: "Тільки давай так: Настю будинку замовиш", на що репер і продюсер відповів: "Якщо не хочеш Настю, тоді виступить латино-американська NK". Співачка вийшла на сцену і перед виконанням запального хіта "ELEFANTE" підійшла до свого чоловіка і ніжно поцілувала.

А ось приму-балерину і суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар наприкінці її виступу вкрав ведучий Володимир Остапчук в образі Мишачого короля.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.