Цими днями будинок знаменитого американського актора Тома Харді та його дружини Шарлотти Райлі атакували гравці відомої на весь світ Pokemon GO. Відтак, люди зібралися поблизу помешкання та ловили фантастичних персонажів мультфільму. Щоправда, на цьому не закінчилися неприємності для голлівудської зірки.

Відтак, в його будинок також влетів й автомобіль, який зніс залізні ворота і частину огорожі. За словами сусідів, після цього на місце прибули правоохоронці, які затримали "гонщика". Однак, після ДТП Харді кілька днів жив без воріт. Наразі ж працівники полагодили актору огорожу та майже відновили ворота.

Том Харді, фото - Psychologies
Том Харді, фото - Psychologies

Зауважимо, що будинок зірки так і притягує порушників спокою, адже минулого року на територію помешкання вторглися папараці, які вистежували зоряних нащадків, щоб зробити цінні кадри. Тоді знаменитість пригрозив, що "виб'є всю дурь" з тих, кого зловить біля свого будинку з камерою.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл виступала у костюмі Санти: як бешкетувала колишня акторка

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал

Також "Знай.ua" писав, з подіуму — по бургери: ошатна Ірина Шейк у компанії знаменитостей відправилася у фастфуд