На днях володарку титулів "Міс Львів-2018" і першу віце-міс "Україна-Всесвіт" Наталію Болюх замітили в оточені впливового російського чиновника. Відповідне фото дівчина опублікувала Instagram, пише "Високий замок".

Відтак, перша красуня Львову виклала фотографію, де вона перебуває у фешенебельному ресторані або нічному клубі Москви із так званим Аліком. Саме так дівчина підписала незнайомця на фотографіях. Пізніше вона і сама зізналася, що дійсно перебуває у Росії.

Фото - Високий Замок
Фото - Високий Замок

"У Москві у мене немає ніяких справ: ні ділових, ні любовних. Перебуваю тут виключно по дружньому приводу. Прилетіла на день народження до друзів", - розповіла красуня, однак, про незнайомця так нічого й сказала.

Щоправда, якщо зайти на Instagram-сторінку Аліка, то на деяких знімках можна замітити, як він перебуває в своєму робочому кабінеті з портретом Путіна, а також в Держдумі та судовому департаменті при Верховному суді Росії. Відтак, він є впливовим і заможним чиновником.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото - Високий Замок
Фото - Високий Замок