Випадок крайньої жорстокості стався у місті Салават, що в Росії. Відтак, місцеві мешканці спіймали чоловіка, який 8 років ґвалтував власного пса. Наразі чотирилапого у нього забрали, а також наклали штраф. Про таке розповіла зоозахисниця Олена Жданова, пише ГлавУфа.

За її словами, у місті Салават місцеві жителі неодноразово бачили, як 38-річний чоловік ховався в кущах тамтешнього парку та займався брудними речами із власним псом. Відтак, люди не витримали та викрали пса, аби віддати для зоозахисників.

Собака, фото - kinolog.com
Собака, фото - kinolog.com

"Лікарі сказали, що пса ґвалтували все життя, а йому 8 років: у нього в області заднього проходу утворилася величезна гематома - Його прооперували. Стан пса стабільне, але в туалет ходити він поки не може. Крім того, йому після операції потрібен догляд: щодня приходить ветеринар і робить йому знеболююче, антибіотики, дає засіб від запорів. За прогнозами, на реабілітацію потрібно як мінімум місяць", - розповідає Жданова.

Наразі ж на колишнього господаря чотирилапого поскаржилися в поліцію - його оштрафували на 2,5 тисячі рублів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві розлючені іноземці влаштували розбірки відвідувачам ресторану: прогриміли постріли, є постраждалі

Як повідомляв портал "Знай.ua", озвучено першу версію замаху, де загинув хрещеник Білик

Також "Знай.ua" писав, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу