У російському місті Пермь виник інцидент, внаслідок якого загинула одна людина. Житель Пермі вийшов на вулицю з пістолетом і відкрив стрілянину по перехожих, повідомляє місцева преса. Стрілець вбив жінку та поранив ще одного чоловіка. Крім того, поранення отримав один зі співробітників Росгвардії, які прибули на місце події.

"Чоловік, по всій видимості, перебуваючи під впливом сильнодіючих речовин, відкрив вогонь з вікна квартири, потім він з рушницею вийшов на вулицю і відкрив вогонь по перехожих. Загинула жінка, яка проходила повз", — повідомляє місцева преса.

Стрілянина в Пермі, фото: Mash
Стрілянина в Пермі, фото: Mash

Повідомляється, що зловмисник поранив з рушниці одного з правоохоронців, які прибули на місце інциденту і намагалися затримати стрільця. В результаті злочинця знешкодили і доставили у поліційну дільницю.

За даними місцевих ЗМІ інцидент стався в ніч на 4 грудня на перетині вулиць Вільямса та Писарєва в Орджонікідзевському районі міста. Мотиви злочину наразі невідомі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві розлючені іноземці влаштували розбірки відвідувачам ресторану: прогриміли постріли, є постраждалі

Як повідомляв портал "Знай.ua", озвучено першу версію замаху, де загинув хрещеник Білик

Також "Знай.ua" писав, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу