У Росії на другий день служби помер 19-річний солдат Володимир Кялов із Ставрополя. За день до трагедії він повідомив рідним, що його намагалися змусити мити туалет і "виводять на розмову".

Попередньою причиною смерті вважають гостру коронарну недостатність, передають місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що 8 листопада її 19-річний Володимир Кялов приїхав в Білгород і розмістився в казармі. У той же день він написав родині повідомлення, що його змушують мити туалети, і він принципово не буде цього робити. Пізно вночі від нього прийшло голосове повідомлення, в якому солдат розповів, що "стався конфлікт, його виводили на розмову".

Володимир Кялов

"Командир нам все незрозуміло розповідає, багато нестикувань. Син худий і на турніку ніколи не був. Щоб він в перший день служби пішов займатися на турніку — це маячня. Його могли змусити до знемоги підтягуватися — я в це повірю. Міг бути удар в груди. А так, одне з одним не в'яжеться", - повідомив батько солдата В'ячеслав Кялов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близький друг загиблого зазначив, що може бути інша версія подій. Можливо, Володимир Кялов зайшов у кімнату, де відсипалися ті, хто вже довше служи. У дверному прийомі був турнік, де той вирішив позайматися. Після цього він впав і помер.

Він вважає цю версію не переконливою, оскільки у його друга ніколи не було проблем з серцем. "Знаючи Вову, можу сказати, що він би ніколи не став підтягуватися з ранку. Та і проблем з серцем у нього ніколи не було – я його знаю вже вісім років, з дитинства", - зазначив він.

Нагадаємо, Кабмін відбере у військових пенсіонерів останнє: які нововведення готують у Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні змінюють правила видачі соцдопомоги пенсіонерам: хто має право на пільги.

Також "Знай.ua" писав, що вихід українок на пенсію в 55 років: слуги народу розставили всі крапки над "і".