Знаменита співачка Світлана Лобода активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й роликами. Так, цього разу, знаменитість опублікувала вкрай унікальне фото, яке шокувало не тільки фанатів зірки, а й всю Україну.

Так, Лобода виклала світлину, на якій вона тримає руками ногу в відкритих босоніжках і намагається її облизати. Щоправда, не це шокувало прихильників, а дещо інше - під босоніжками чітко видно, що на нозі у співачки не п'ять, а шість пальців.

Скріншот допису
Скріншот допису

В коментарях під дописом відразу виникло бурхливе обговорення побаченого: одні стверджують, що це вроджене, і вона з шостим пальцем все життя, а інші кажуть, що це може бути помилка під час оброблення фотографії.

Нагадаємо, поки Лобода розважалася перед концертом, люди мерзли: "Який жах, півгодини стоїмо на вулиці".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода оприлюднила нове відео з донькою Євангеліною, на якому дівчинка проговорилася про поповнення в родині. Єва вимовляє таку фразу: "Чекаємо на братика". Після чого Лобода каже дитині: "Так, тихо".

Також портал Знай.uа писав, що Лобода похвалилася забавним відео з танцями, запропонувавши шанувальникам повторити рухи.