Популярна українська співачка Аліна Гросу часто радує численних шанувальників яскравими моментами зі свого життя у соцмережі Instagram. Так, в цей раз красуня показала відразу два знімки і запропонувала фанатам вибрати, яке їм подобається більше. Як видно, перед камерою співачка з'явилася в широких чорних брюках і стильному чорному піджаку цікавого крою. Цей піджак і став причиною деякої суперечки як у самої Аліни, так і у її шанувальників.

Як видно, на першому фото дівчина позує в білій блузці, поверх якої наділа це піджак з пишними рукавами, лампасами і гудзиками. А ось на другому знімку цієї блузки вже немає, і піджак вигідно підкреслює фігуру і пишне декольте. Волосся Аліни красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу запитує фанатів, як їй більше личить у цьому піджаку – з блузою або без. Фолловери не розгубилися і почали обговорювати публікацію артистки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.