Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, презентувала новий кліп. Але чомусь фанати не оцінили старань співачки. Нове творіння виконавиці та Алана Бадоєва розкритикували в пух і прах.

Цими днями Лорак презентувала новий кліп на пісню "Ми порушуємо". Над відео працював відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв, який зняв не один кліп виконавиці.

Зйомки проходили в італійському місті Амальфі. За 4 хвилини кліпа Кароліна змінює три наряди.

Після прогулянки пішки по серпантину Лорак заходить на віллу, де купається в басейні, переодягається і йде до моря. За діями артистки стежить охоронець вілли через камери відеоспостереження.

Зазначимо, що слова до пісні Кароліна написала сама, а зі створенням музичного ряду їй допомагав Гліб Чорний.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нове творіння виконавиці розкритикували її фанати. Вони розкритикували буквально все: текст, музику, рухи Кароліни, її вбрання, які порахували занадто відвертими, роботу кліпмейкера і навіть голосові дані Лорак.

Наразі відео вже переглянуло понад мільйон глядачів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.