Як видно, зустріч пройшла гаряче – артистки почали полум'яно обніматися, притискаючись один до одного, а потім, вже розчепили обійми і почали мірятися своїми декольте. Відео цієї зустрічі Лобода виклала в Instagram.

Треба сказати, що для світського заходу Лобода вибрала досить відверте вбрання. На ній ледь помітна коротка спідниця і чорний ліфчик, а на плечі вона натягнула болеро з об'ємними воланами, які плавно переходять у величезний капелюх з павутинним декором. Також фанати відзначили, що Лобода все частіше з'являється на публіці з темними окулярами на очах. Лоліта також обрала сміливий наряд, хоч і не може похвалитися такою, як у Світлани фігурою. У підписі до відео Лобода написала: "Обожнюю тебе, ти така красуня! Завжди".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.