Популярна російська акторка і дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус нещодавно влипла в серйозний секс-скандал. Все це з-за постільної сцени на зйомках фільму "Текс", в якому актриса знімалася з молодим російським актором Олександром Петровим. Однак пристрасті потроху вщухають, а Христина та її чоловік не коментують скандал. Однак після секс-скандалу хейтеров в Instagram в Асмус стало більше, але зірка не сильно звертає на них увагу і продовжує радувати фанатів яскравими кадрами.

Так цього разу Христина показала миле фото з донькою Настею. Цей знімок, схоже був зроблений в рамках фотосесії сім'ї Харламова і Асмус для російського глянцю. На фотографії мама ніби наздоганяє доньку, вони зображені на стежці біля річки, обидві у світлих осінніх нарядах. Шанувальники в захваті від нової публікації актриси, і Христину, і її доньку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.