Алла Добкіна – 26-річна дочка одіозного проросійського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже заміжня і подарувала батькові онука Марка, вона досить швидко повернулася в колишню форму після пологів, чим не перестає хвалитися у соцмережі Instagram. А нещодавно красуня вирушила на відпочинок у Дубай, звідки викладає жаркі пляжні фото в різних купальниках.

Так, в цей раз Алла показала кілька гарячих кадрів, на яких позує, лежачи на шезлонгу на пляжі. На ній стильний білий купальник, який тільки підкреслює ідеальну фігуру і засмаглу шкіру красуні. Волосся моделі зібране, його майже не видно, а на очах темні окуляри, Алла фотографує себе зверху. У підписі до фото вона розповіла про улюблені купальники, і зізналася, що якщо їй щось подобається, то вона купує це в надлишку. Також поділилася планами полетіти на Балі на півтора місяця в кінці зими.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.