Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи в пікантному сірому вбранні з глибоким декольте і відритими плечима. Так, артистка стояла навпроти свого відображення в дзеркалі, доповнивши образ вечірнім нюдовим макіяжем.

"#tinakarol #тинакарольph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз і засипали Тіну компліментами: "Ідеальна😍😍😍", "Можна і мені такі нереальні фотки😱😻🤤", "коли побачила поруч з Даном бабу 2.0", "Вау", "Погляд кішечки🤤", "Яка 😻😻😻", "Красуня!😊😚", "Левиця🤤🤤", "З якою емоцією себе асоціюєте?", "Погляд 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.